Speel met 4-400 collega’s tegelijk!

Background

Online uitjes zijn er in alle vormen en maten, maar je wil natuurlijk wel iets boeken waar je collega’s nog lang over na praten! Doordat Section 39 is ontwikkeld door Gloeidraad; de grootste escape room producent (en liefhebbers!) van west-Europa, garanderen we dat iedereen een top-beleving heeft!


Ontwikkeld door GloeidraadMet meer dan 65 ontwikkelde escape rooms, zijn we de meest ervaren escape room ontwikkelaar van west-Europa. Daardoor weten we als geen ander hoe je een meeslepende, spannende ervaring maakt!


Geschikt voor grote groepenSpeel met een groep van tussen de 4 en 400 spelers gelijktijdig op een moment naar eigen keuze. Ook is betaling per factuur mogelijk!


High-end crossmediale ervaringDe beleving bestaat uit professioneel geschoten audio en video-content, verschillende unieke webpagina’s, een telefoonserver en een uniek ontwikkeld webportaal. Daardoor nemen we jouw collega’s helemaal mee in het verhaal.


Écht samenwerkenSection 39 is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Amsterdam naar effectieve samenwerking. Daarmee stellen we het samenwerkingsvermogen van ieder team op een unieke manier op de proef!
Stel je bedrijfsuitje samen

Uiteraard is het mogelijk om het speeldatum aan te passen na boeking.